Powerful Outlook Add-ins

Service Support Forum for DS Development Add-ins and Utilities
It is currently Thu Apr 19, 2018 6:57 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: It simply will not work
PostPosted: Fri Apr 13, 2007 3:13 am 
Offline

Joined: Fri Apr 13, 2007 3:03 am
Posts: 3
I use Outlook 2003 as a client on Exchange Server. I installed Auto reply to do a simple reply and NOTHING and NOTHING shows up in the execution report. I've tried everthing, please help.



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 13, 2007 8:01 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:52 pm
Posts: 669
If you are using the evaluation version, please note that it does not handle more than 5 auto-replies per Outlook session.

Also, please send a test email from an internet browser (e.g. yahoo, gmail etc) or try to send email from a different computer with different email accounts that the ones you have on your computer. It is not recommended to test Auto Reply Manager with emails sent from your account to the same account or to an account from your computer because Auto Reply Manager will not send an automatic reply to these emails to prevent email loops.

Regards,
Bogdan



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Thanks but still nothing
PostPosted: Fri Apr 13, 2007 1:15 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 13, 2007 3:03 am
Posts: 3
I have tried sending emails from the outside. It does not show any attemt to forward a reply. Suggestions?



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 13, 2007 7:37 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:52 pm
Posts: 669
Where is the incoming email stored in Outlook? If the incoming email (to which Auto Reply should generate an automated email) is not put in your default Inbox top folder, then please edit your rule and specify the exact folder where the incoming email is placed.

Also, please make sure the rules are actually enabled. Maybe you disabled the rules execution by mistake (from the Auto Reply Manager toolbar, go to Rules -> Edit Rules - see the "disable rules" option).

Regards,
Bogdan



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 13, 2007 9:58 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 13, 2007 3:03 am
Posts: 3
[quote="bogdan"]Where is the incoming email stored in Outlook? If the incoming email (to which Auto Reply should generate an automated email) is not put in your default Inbox top folder, then please edit your rule and specify the exact folder where the incoming email is placed.

Also, please make sure the rules are actually enabled. Maybe you disabled the rules execution by mistake (from the Auto Reply Manager toolbar, go to Rules -> Edit Rules - see the "disable rules" option).

Regards,
Bogdan[/quote]

My Inbox (for all emails coming to my in box). Yes the rule is enabled.

Set for reply. I'm at a loss. :(



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 8:45 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:52 pm
Posts: 669
Can you plese setup a non-Exchange email account (like a POP3 account) on Outlook and make an autoreply rule for that account? For example, you can setup a yahoo or gmail POP3 account on Outlook.

My point is to figure out if the problem is related to Exchange or not.

Thanks,
Bogdan



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Auto Reply Not Working
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 4:55 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 14, 2007 4:49 pm
Posts: 1
I am having the exact same problem. If I send an email from our internal Outlook account, it works. But does not work on any other emails. What do I do to fix this. I bought the program, am not using trial version. I'm desperate for help.



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 16, 2007 7:08 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:52 pm
Posts: 669
crystaln: what do you mean by internal Outlook account?



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Same Here - Not Working
PostPosted: Mon May 14, 2007 5:10 pm 
Offline

Joined: Mon May 14, 2007 5:06 pm
Posts: 2
Same as the other posters. I am using trial version and have carefully setup the ARM add-in. Tested with all types of addresses and configs. It simply does not work. Clues?

Concept is great and I would love to purchase, ut I've got to see it work first.

WinXP Pro (all current updates)
Office 2007 Pro (all current updates)



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 14, 2007 7:28 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:52 pm
Posts: 669
Hi,

Are you using v1.5 or v2.0? Are you sure the rules are enabled? If so, can you please open the ARM Log / Report and see if there are any entries listed? If there are, please let me know if the entries have green or red icons.

Thanks,
Bogdan



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Not Working
PostPosted: Thu May 17, 2007 3:17 pm 
Offline

Joined: Mon May 14, 2007 5:06 pm
Posts: 2
I am using version 2, the rules are enabled and there is nothing in the log at all.



Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 18, 2007 8:55 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:52 pm
Posts: 669
Can you please use the Contact Service Support button located on the Auto Reply Manager toolbar and send us an email with it? This way we can gather Outlook & Windows information (version, 3rd party add-ins) that will help us a lot to identify the cause of your problem.

Thank you,
Bogdan



Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 6:14 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 21, 2007 6:12 pm
Posts: 1
Same exact stuff here jmzimmerle. Set it up carefully and just nothing happens. Also running XP SP2 and Outlook 2007.



Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Aug 22, 2007 10:47 am 
Offline

Joined: Tue Jun 26, 2007 10:48 am
Posts: 103
Hi,

Can you please send an email using to support by clicking "Contact Service Support" on the Auto Reply Manger" toolbar. Also please detail the configuration of you rule.

Kind regards.

_________________
Andra Avramescu
DS Development Support Dept.
http://www.emailaddressmanager.com



Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group